Sinds kort kunt u bij de Agnietenberg genieten van een nieuwe theelijn.

Deze nieuwe theelijn, genaamd “Communitea”, van Peeze bestaat uit twaalf theesmaken, allemaal afkomstig uit Sri Lanka. Bijzonder is dat het ontwerp van het theeconcept tot stand is gekomen met de hulp van de lokale Sri Lankaanse bevolking. Ronduit uniek is het feit dat iedere kop thee vergezeld gaat met een briefje van iemand die in Sri Lanka bij de theeproductie betrokken is. Peeze streeft ernaar zo de connectie te maken tussen de oorsprong van de thee en de consument.

De thee is volledig fairtrade en deels biologisch. Met een persoonlijke boodschap uit Sri Lanka bij ieder kopje thee. Dankzij die post uit Sri Lanka gaat het verhaal áchter de thee leven.
Peeze is gecertificeerd met het Fairtrade keurmerk van Max Havelaar. Het keurmerk garandeert dat de producten voldoen aan de normen voor eerlijke handel. De boeren en telers hebben een eerlijk loon gekregen en met hun rechten en gezondheid is goed omgegaan. Het keurmerk houdt ook rekening met milieuaspecten en is opgezet door de Nederlandse stichting Max Havelaar.

Wilt u deze bijzondere thee proeven dan bent u van harte welkom bij ons in Zwolle. Het restaurant en ons terras zijn dagelijks vanaf 10.00 uur geopend voor een kop koffie of thee. In de middag kunt u genieten van een high tea en gezellig bijkletsen met diverse hartige en zoete lekkernijen. Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen!