Op woensdag 16 maart is het zo ver!!

Op deze dag wordt in Zwolle bij de Agnietenberg de tweede editie van de kinderkookwedstrijd gehouden. Vorig jaar werd de tienjarige Haye Mellema kampioen met zijn zogeheten “Broodje a la Haye”. Zijn gerecht heeft met succes een half jaar op de lunchkaart gestaan bij de Agnietenberg.
Ben jij tussen de 8 en 12 jaar, en vind jij het leuk om in de keuken te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Degene die het leukste, creatiefste én lekkerste lunchgerecht maakt wint de felbegeerde prijs. Het winnende gerecht komt op onze lunchkaart te staan en daarnaast ontvangt de winnaar een trofee en een verrassing!

Bedenk een kleurrijk broodje met gezonde ingrediënten en schrijf je in! De meest originele inzendingen worden uitgenodigd om deel te nemen aan de kookwedstrijd.
Een professionele jury zal de gerechten proeven en beoordelen op smaak en presentatie. Word jij de nieuwe Junior Master Chef van de Agnietenberg?!

Voor inschrijven of meer informatie kunt u contact opnemen door te mailen naar info@agnietenberg.nl , of te bellen naar telefoonnummer 038-4532872.
Kinderkookwedstrijd bij restaurant de Agnietenberg in Zwolle

Deadline inschrijven: 7 maart 2016
Datum kookwedstrijd: 16 maart 2016 om 14:00 uur