De Agnietenberg

DINER | LUNCH | VERGADEREN | BRUILOFTEN

Vanaf 28 april 2021 is ons terras weer dagelijks geopend van 12:00 uur tot 17.00 uur. U kunt vanaf 26 mei 2021 waarschijnlijk ook weer in ons restaurant terecht voor een smakelijke lunch, High-tea, een culinair diner of een heerlijke zomermiddag op het terras.

De mooiste dag van uw leven. Daar hoort een bijzondere locatie bij. De Agnietenberg is een officiële trouwlocatie van de Gemeente Zwolle.

Om een juist beeld te creëren van de uiteenlopende mogelijkheden bij de Agnietenberg kunt u onze bedrijfspresentatie bekijken.

Het terras bij de Agnietenberg is dagelijks geopend!

Vanaf woensdag 28 april 2021 zal ons terras dagelijks geopend zijn van 12:00 uur tot 17:00 uur. Wij zijn heel blij om weer gasten buiten te mogen verwelkomen. Uiteraard kunt u een tafel reserveren via DEZE LINK

 

Samenwerking Muziek met een Plus!

De Agnietenberg is een samenwerking gestart met Stichting Muziek met een Plus in Berkum. In combinatie met een concert van Stichting Muziek met een Plus kunnen wij u een drie gangen lunch of diner in ons restaurant aanbieden voor € 25,00 per persoon. Zo kunt u voor of na uw concert zorgeloos genieten.  

U kunt dit arrangement boeken via de webshop van Muziek met een Plus. 

Voor meer informatie over het Muziek met een Plus of toegang tot de webshop, klik hier