Feest- en speciale dagen

Bij de Agnietenberg kunt u  ook uitstekend terecht tijdens de feestdagen en speciale Agnietenberg dagen. Ieder jaar is er een speciaal programma tijdens Valentijnsdag, Pasen en Kerst. Tevens organiseert de Agnietenberg ook enkele markten en andere thema avonden en middagen, houd u daarom deze pagina goed in de gaten voor speciale acties.

Valentijnsdag

Tijdens Valentijnsdag op dinsdag 14 februari 2017 kunt u bij ons genieten van een romantisch lunch of diner voor twee. U ontvangt op deze speciale dag een glas Prosecco Rosé van het huis.

Pasen 2017

Tijdens de paasdagen kunt u op zondag 16 april en op maandag 17 april bij de Agnietenberg terecht voor een uitgebreide paasbrunch (van 11.00 uur tot 14.00 uur), tevens kunnen alle aanwezige kinderen aansluitend paaseieren zoeken met de paashaas (van 14.00 uur tot 14.30 uur). Klik hier voor het gehele paasprogramma 2017

Asperge 10-dagen

Diverse horecagelegenheden in Zwolle hebben gezamenlijk het initiatief genomen om jaarlijks een Asperge-tiendaagse te organiseren.
Zij presenteren in hun restaurant verschillende aspergegerechten, maar allemaal met hun eigen herkenbare ‘touch’.

Kerstmarkt

In 2016 en 2017 zal de Agnietenberg geen kerstmarkt meer organiseren. Na 5 succesvolle jaren hebben wij de beslissing genomen om te stoppen met de jaarlijkse kerstmarkt. Het parkeren voor bezoekers tijdens de kerstmarkt is logistiek niet meer goed te regelen. Wij willen alle standhouders, kerstkoren en andere betrokkenen bedanken voor de prettige samenwerking.

Voor foto’s van de kerstmarkt die in 2014 bij ons werd georganiseerd verwijzen wij u een pagina van RTV oost, klik hier

Kerst 2017

De eerste en tweede kerstdag kunt u bij de Agnietenberg terecht voor een kerstbrunch (van 11.00 uur tot 14.00 uur), een kerstbuffet (van 17.30 uur tot 20.30 uur) of een uitgebreid kerstdiner (vanaf 18.00 uur). De exacte menusamenstelling zal vanaf oktober op onze site geplaatst worden. U kunt in de tussentijd al wel de samenstelling van vorig jaar bekijken: Voor het menu van 2016 klik hier