Feest- en speciale dagen

Bij de Agnietenberg kunt u ook uitstekend terecht tijdens de feestdagen en speciale Agnietenberg dagen. Ieder jaar is er een speciaal programma tijdens Valentijnsdag, Pasen en Kerst. Tevens organiseert de Agnietenberg overige activiteiten en zijn er soms speciale menu's, houdt u daarom deze pagina goed in de gaten.

Valentijnsdag 2019

Wij serveren op donderdag 14 februari 2019 een speciaal 3 of 4 gangen liefdesmenu. De prijs voor een 3-gangen diner bedraagt € 32,50 per persoon en een 4-gangen diner is € 36,50 per persoon. Onze chefs zullen bij het opmaken van de borden zorgen dat u ook enkele gerechten samen zult opsmikkelen, wat het liefdesdiner natuurlijk nog intiemer maakt. U ontvangt op deze speciale dag een glas Prosecco van het huis.

Pasen 2019

Tijdens de paasdagen kunt u op zondag 21 april en op maandag 22 april bij de Agnietenberg terecht voor een uitgebreide paasbrunch (van 11.00 uur tot 14.00 uur), tevens kunnen alle aanwezige kinderen aansluitend paaseieren zoeken met de paashaas (van 14.00 uur tot 14.30 uur). Klik hier voor het gehele paasprogramma 2019

Asperge 10-dagen

Diverse horecagelegenheden in Zwolle hebben gezamenlijk het initiatief genomen om jaarlijks een Asperge-tiendaagse te organiseren.
Zij presenteren in hun restaurant verschillende aspergegerechten, maar allemaal met hun eigen herkenbare ‘touch’.

Kerstmarkt

In 2018 zal de Agnietenberg geen kerstmarkt meer organiseren. Na 5 succesvolle jaren hebben wij vorig jaar de beslissing genomen om te stoppen met de jaarlijkse kerstmarkt. Het parkeren voor bezoekers tijdens de kerstmarkt is logistiek niet meer goed te regelen. Wij willen alle standhouders, kerstkoren en andere betrokkenen bedanken voor de prettige samenwerking.

Voor foto’s van de kerstmarkt die in 2014 bij ons werd georganiseerd verwijzen wij u een pagina van RTV oost, klik hier

Kerst 2018

De eerste en tweede kerstdag kunt u bij de Agnietenberg terecht voor een kerstbrunch (van 11.00 uur tot 14.00 uur) en een kerstbuffet (van 17.30 uur tot 20.30 uur) De exacte menusamenstelling zal vanaf oktober op onze site geplaatst worden. U kunt in de tussentijd al wel de samenstelling van vorig jaar bekijken: Voor het menu van 2018 klik hier