Vier uw bedrijfsuitje, verjaardag of andere bijeenkomst bij ons!

Zoekt u in de omgeving van Zwolle een schitterende locatie voor een verjaardag, receptie, feest, event, diner, personeelsfeest, bedrijfsuitje of andere bijeenkomst.
Wij streven ernaar om van iedere gelegenheid weer een bijzondere gelegenheid te maken.

Het gaat tenslotte om u en uw gasten. In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar wat u wilt, maar zeker ook naar wat u niet wilt! Maatwerk, daar draait het om bij de Agnietenberg. Iedere bijeenkomst is uniek!

De feestlocatie van Zwolle en omgeving

De Agnietenberg is zeer geschikt voor het vieren van uw verjaardag, kraamfeest, receptie, huwelijksjubileum, personeelsfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid. Kortom, voor al uw feesten bent u bij ons aan het goede adres. Wat u ook voor een reden heeft, bij de Agnietenberg zult u zich echt “gast” voelen.

De Agnietenberg is goed bereikbaar en ligt verscholen midden in een bosrijke omgeving. U kunt bij ons terecht voor partijen tot 400 gasten, maar ook met een klein gezelschap bent u van harte welkom in een besloten ruimte.

Naast vrij parkeren, diverse aanwezige zaalfaciliteiten, de groene omgeving en onze gastvrijheid proeft u ook de culinaire passie van onze chefs.

Wij assisteren u graag bij de invulling van uw feest. U kunt, naast bellen of mailen, altijd vrijblijvend een afspraak maken waarin wij samen uw ideeën kunnen uitwerken. Ons team biedt voor iedere gelegendheid een passende ambiance en wij kijken er al naar uit om u bij ons te verwelkomen.

Wij verzorgen uw gehele evenement

Elk seizoen, van vroeg tot laat, is de Agnietenberg dé plek voor een informele of formele bijeenkomsten.

Wij verzorgen in overleg met u het gehele evenement, van kleine gezelschappen tot grote groepen, van het begin tot het eind, van creatief of actief, van zakelijk tot feestelijk. Een garantie voor een succesvolle dag.

Wij bieden verschillende workshops en buitenactiviteiten

De Agnietenberg ligt net buiten Zwolle, middenin een recreatiegebied. Hierdoor leent de Agnietenberg zich uitstekend om een activiteit of workshop aan uw programma toe te voegen. Wij bieden verschillende workshops en buitenactiviteiten die gekoppeld kunnen worden aan een bijeenkomst, training of gezellig samenzijn.

Enkele mogelijkheden zijn:

GPS tocht - Segway tocht - Djembe - Ludieke eendentour - Expeditie Robinson

Online offerte & reserveren

Bij de Agnietenberg is het mogelijk om zelf uw verjaardag, huwelijksjubiluem,  kraamborrel, bedrijfsborrel of ander event samen te stellen via onze digitale offerteplanner.

Via het systeem kunt u de gewenste datum selecteren. Tevens ziet u hapjes-, drankjes-, lunch-, High tea-, en dinermogelijkheden die wij kunnen verzorgen.

Nadat u een aanvraag heeft gedaan zullen wij de beschikbaarheid controleren en zal er een vrijblijvende optie geplaatst worden. Aansluitend hierop kan er eventueel een afspraak worden gemaakt om samen met ons uw middag, borrel, diner, feest of event tot in detail te bespreken.

Vindt u het prettiger om eerst langs te komen op onze locatie en daarna een offerte van ons te ontvangen? Dan kunt u een e-mail sturen naar: info@agnietenberg.nl en dan plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in.

Online inloggen

U kunt inloggen met de gegevens die u per mail van ons heeft ontvangen.

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten