Vergaderlocatie Zwolle met ruimtes die naar uw wens ingericht worden

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie voor een vergadering of productpresentatie in de omgeving van Zwolle?

De Agnietenberg is een indrukwekkende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderruimtes zijn flexibel naar uw wens in te richten. Naast een plenaire zaal beschikken wij ook over verschillende kleinere ruimtes.

De laatste jaren is er geïnvesteerd in de juiste technische vergaderfaciliteiten als: beamer, scherm, microfoon en WIFI. Ook kunt u bij de Agnietenberg gratis parkeren.

De Hoeve is een multifunctionele zaal die uitermate geschikt is voor uw vergadering of presentatie. Tevens is de Hoeve te splitsen, waardoor er twee kleinere ruimtes ontstaan.

Het Theehuis vormt een prachtig decor voor uw vergadering, presentatie of seminar. Elk seizoen, van vroeg tot laat, is dit dé plek voor een informele of formele invulling van uw programma.

Bovendien heeft het Theehuis een groot terras met een weids uitzicht, zodat u ook alle ruimte heeft voor de informele momenten in uw programma.

De Agnietenberg heeft een landelijke uitstraling en ligt direct aan fiets- en wandelroutes. U kunt hierdoor uw vergadering combineren met een pauze waarin deelnemers een drankje kunnen nuttigen op het terras of een ontspannen wandeling in de omgeving kunnen maken.

Wij zullen zorgen dat uw vergadering op deze vergaderlocatie een succesvolle bijeenkomst wordt!