Vergaderlocatie Zwolle met ruimtes die naar uw wens ingericht worden

Bij ons kunt u knus vergaderen in het groen

Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie voor een vergadering of productpresentatie in de omgeving van Zwolle?

De Agnietenberg is een indrukwekkende locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Onze vergaderruimtes zijn flexibel naar uw wens in te richten. Naast een plenaire zaal beschikken wij ook over verschillende kleinere ruimtes.

De laatste jaren is er geïnvesteerd in de juiste technische vergaderfaciliteiten als: beamer, scherm, microfoon en WIFI. Ook kunt u bij de Agnietenberg gratis parkeren.

De Hoeve is een multifunctionele zaal die uitermate geschikt is voor uw vergadering of presentatie. Tevens is de Hoeve te splitsen, waardoor er twee kleinere ruimtes ontstaan.

Het Theehuis vormt een prachtig decor voor uw vergadering, presentatie of seminar. Elk seizoen, van vroeg tot laat, is dit dé plek voor een informele of formele invulling van uw programma.

Bovendien heeft het Theehuis een groot terras met een weids uitzicht, zodat u ook alle ruimte heeft voor de informele momenten in uw programma.

De Agnietenberg heeft een landelijke uitstraling en ligt direct aan fiets- en wandelroutes. U kunt hierdoor uw vergadering combineren met een pauze waarin deelnemers een drankje kunnen nuttigen op het terras of een ontspannen wandeling in de omgeving kunnen maken.

Wij zullen zorgen dat uw vergadering op deze vergaderlocatie een succesvolle bijeenkomst wordt!

Vergadering of bijeenkomst in Zwolle

Persoonlijke aandacht gedurende uw bijeenkomst

Ieder bedrijf is uniek en heeft zijn eigen ideeën over de invulling van een vergadering of bijeenkomst. U kunt bij ons uw vergadering digitaal aanvragen via deze link. Wij bieden diverse vergaderarrangementen aan, maar ook een vergadering op maat kan via ons digitale reserveringssysteem aangevraagd worden. Specifieke wensen betreffende uw vergadering kunnen altijd in overleg met ons besproken worden.

Nadat u uw aanvraag heeft gedaan zullen wij de beschikbaarheid van de aangevraagde datum controleren en een optie plaatsen. Zodra er een optie is geplaatst, ontvangt u een bericht van ons en kunt u uw optie bij ons bevestigen.

Kortom bij de Agnietenberg verwelkomen wij u graag, de intiemste vergaderlocatie van Zwolle!

Bij de Agnietenberg kunt u gratis parkeren en tevens is er een draadloze internetverbinding aanwezig voor onze vergadergasten. Tevens zijn er laadpalen aanwezig voor uw elektrische auto.