Trouwen in Zwolle, wij verzorgen de mooiste dag van jullie leven!

De mooiste dag van jullie leven. Daar hoort een bijzondere huwelijkslocatie bij.

Bij de Agnietenberg in Zwolle kunnen wij jullie dag op één locatie verzorgen: de huwelijksvoltrekking, het felicitatiemoment, het diner, de receptie en het avondfeest. Jullie kunnen er ook voor kiezen om alleen een onderdeel van jullie huwelijksdag bij ons te organiseren.

De Agnietenberg heeft verschillende sfeervolle ruimtes met bij iedere ruimte een aangrenzend terras.

Iedere bruiloft is voor ons speciaal, wij begeleiden en adviseren jullie graag, neem gerust contact met ons op, zodat wij jullie kunnen rondleiden en jullie dag kunnen vertalen naar een vrijblijvende offerte.

Online offerte & reserveren bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Via de online offerte planner van de Agnietenberg is het mogelijk om jullie bruiloft zelf samen te stellen. Jullie ontvangen van ons direct een offerte op maat die jullie kunnen terugvinden en aanpassen via een persoonlijke pagina. Behalve de gewenste datum kunnen jullie ook diverse hapjes-, drankjes- en dinermogelijkheden selecteren die wij kunnen verzorgen. Nadat jullie een aanvraag hebben gedaan zullen wij de beschikbaarheid controleren en zal er een vrijblijvende optie geplaatst worden. Aansluitend kan er een afspraak worden gemaakt om samen met ons de bruiloft persoonlijk door te spreken. Tevens kunnen jullie een eigen trouwsite maken om jullie gasten en ceremoniemeester mee te laten genieten van jullie voorbereidingen. Zo komt jullie bruiloft pas echt tot leven!

Vinden jullie het prettiger om eerst langs te komen op onze locatie en daarna een offerte van ons te ontvangen? Dan kunnen jullie een e-mail sturen naar: info@agnietenberg.nl en dan plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met jullie in.

Heel veel plezier met de eerste oriëntaties van jullie grote dag!

Online inloggen

Je kunt inloggen met de gegevens die je per mail van ons hebt ontvangen.

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten